Київський тервиборчком не дав Катеринчуку оновитись

Вівторок, 17 червня 2008, 20:14

Київський тервиборчком відмовився достроково припинити повноваження депутатів від Блоку Катеринчука у Київраді на прохання керівників міських організацій партій, що увійшли до блоку.

Таке рішення у вівторок на засіданні тервиборчкому ухвалили 12 присутніх членів комісії.

Відмова базується на тому, що до КМТВК не надійшло рішення про відкликання депутатів Блоку Катеринчука в Київраді від вищого керівного органу блоку – ради блоку, чого вимагає законодавство та роз’яснення ЦВК, зазначається у рішенні комісії.

Крім того, тервиборчком мав отримати оригінал рішення міжпартійної конференції про позбавлення мандатів п’ятьох депутатів блоку, водночас він отримав лише витяг з відповідного протоколу щодо рішення міжпартійної конференції.

На засіданні комісії також повідомили, що секретаріат Київради на звернення КМТВК надіслав інформацію про те, що депутати Блоку Катеринчука Борис Гавриленко, Павло Тесленко та Роман Ярошенко 10 червня цього року особисто написали заяви про входження до фракції зазначеного блоку.

Таким чином секретаріат Київради спростував інформацію, викладену в заяві керівників місцевих організацій партій у складі Блоку Катеринчука про те, що жоден депутат від блоку не написав заяву про входження до відповідної фракції.

Отже, згідно з сьогоднішнім рішенням столичної територіальної виборчої комісії, Гавриленко, Тесленко та Ярошенко, а також Володимир Лановий та Олексій Резніков залишаються депутатами від Блоку Катеринчука в Київраді.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...