Герман дасть шанс януковичцям довести, що вони читали програму партії

Вівторок, 17 червня 2008, 20:57

Партія регіонів буде повторно вносити свій законопроект ліквідації пільг для депутатів парламенту.

Про це заявила його автор, депутат Ганна Герман, передає прес-служба партії.

Герман підкреслила, що якщо і після повторного внесення даного законопроекту на розгляд парламенту хтось із членів фракції Партії регіонів за нього не проголосує, то, виходить, ця людина не читала тієї програми, з якою партія йшла на вибори, і де пункт про ліквідацію депутатських пільг був одним з головних.

Герман пояснила, що цей документ у вівторок не підтримали тому, що попередньо на засіданні фракції домовилися не голосувати за всі законопроекти, щоб довести неіснування коаліції.

В той же час БЮТ наголошує, що демкоаліція підтримала законопроект Партії регіонів про скасування депутатських пільг, хоча сама ПР майже у повному складі за нього не проголосувала.

"Не дивлячись на патетичні заклики пані Герман під час її виступу про необхідність знизити пільги народним депутатам, а вивільнені кошти направити на потреби дітей та соціально незахищені прошарки населення, законопроект не був прийнятий. Лише 3 члени фракції Партії регіонів підтримали власний законопроект!" – наголошується в повідомленні прес-служби БЮТ

Водночас 143 народних депутати Блоку Юлії Тимошенко та 42 члени фракції НУНС віддали голоси за законопроект Партії регіонів.

"Не голосування членами фракції Партії регіонів за власний закон про відміну депутатських пільг черговий раз підтвердило - ця політична сила не готова не лише до роботи в опозиції, представники Партії регіонів прийшли до парламенту виключно з єдиною метою - будь-якою ціною отримати владу і зберегти надмірні пільги, якими користуються народні депутати", - зазначається в повідомленні.

"Позиція Партії регіонів під час голосування за відміну депутатських пільг продемонструвала цинізм всіх їхніх заяв про прагнення конструктивно працювати у законодавчому органі на благо українського народу", - додається в документі.

"Нездатність переступити через банальну жадібність є яскравим свідченням того, що саме Партія регіонів є політичною силою, яка найбільше зацікавлена у блокуванні роботи законодавчого органу держави", - зазначається в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування