"Наша Україна" публічно відхрестилася від Партії регіонів. Нема вищої санкції

Середа, 18 червня 2008, 11:13

"Наша Україна — Народна самооборона" не веде переговори з Партією регіонів щодо створення коаліції.

"Я вам офіційно заявляю як голова фракції "Наша Україна — Народна самооборона": фракція не вела і не веде ніяких переговорів про створення коаліції з Партією регіонів", заявив голова партії "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко в інтерв’ю газеті "День".

"Однак дехто постійно старається підживити міф про те, що наша політична сила нібито вітає створення коаліції з "регіонами". Ми неодноразово доводили як своїми діями зокрема, так і позицією загалом, як до парламентських виборів, так і після їхнього закінчення, що ми є принциповими прихильниками демократичної коаліції", - сказав він, повідомляє прес-служба блоку.

"Інша річ, що ця коаліція повинна відійти від практики публічного з’ясування відносин і сконцентруватися на системних реформах, до чого я як голова "Нашої України" вже не перший тиждень закликаю і прем’єр-міністра, і всіх членів уряду", - зазначив Кириленко.

Голова НУНС переконаний, що " метою різноманітних інтриг є повернення Партії регіонів до влади".

"Але для такого повернення необхідна санкція виборців. Санкції виборців, за результатами виборів, що відбулися 30 вересня 2007 року, не було, і Партія регіонів не змогла створити більшість в українському парламенті. Була створена інша більшість, яку відразу ж різні політичні сили почали знищувати. Але поки що ця більшість працює, незважаючи на часті й гострі внутрішні дискусії", - сказав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування