"Наша Україна" знову розмахує перед Росією червоною ганчіркою

Середа, 18 червня 2008, 11:30

Фракція "Наша Україна – Народна Самооборона" звертається до Російської Федерації щодо необхідності негайно розпочати роботи із спорудження на території Росії бази, де буде дислокуватися чорноморський флот.

Відповідну заяву фракції виголосив з трибуни парламенту депутат Андрій Парубій, повідомляє прес-служба блоку.

"28 травня ц.р. виповнилося 11 років з моменту підписання Угоди між Російською Федерацією та Україною про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України", - нагадав він.

"Якщо Україна сумлінно його виконувала і продовжує це робити, то Російська Федерація умудряється не тільки за безцінь використовувати українську землю та майно, але й порушувати угоди, які укладені між Україною та Росією", - зауважив депутат.

За його словами, ці численні кричущі факти порушення базових угод з боку ЧФ РФ могли б стати причиною дострокового їх розірвання

"Разом з тим, українська влада не ставить питання негайного виведення ЧФ РФ з території України. Ми виконаємо всі наші зобов’язання, які випливають з базових угод щодо статусу та умов перебування ЧФ РФ на території України", - йдеться в заяві НУНС.

"Фракція "Наша Україна – Народна Самооборона" підтримує указ президента України, відповідно до якого необхідно вжити заходів щодо комплексної оцінки наслідків тимчасового перебування ЧФ РФ в Україні та підготувати і внести у двомісячний строк законопроект щодо припинення з 2017 року дії міжнародних договорів про тимчасове перебування на території України Чорноморського флоту Російської Федерації", – заявив депутат.

"Фракція "Наша Україна – Народна Самооборона" звертається до Російської Федерації щодо необхідності негайно розпочати роботи із спорудження на території Росії бази, де буде дислокуватися чорноморський флот". – резюмував Парубій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News