Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка побачили поглиблення політичних репресій

Середа, 18 червня 2008, 13:53

Ухвала Апеляційного суду міста Києва про поновлення термінів на оскарження рішення суду 1999 року, за яким Давид Жванія отримав громадянство України, говорить про поглиблення політичних репресій в Україні.

Про це заявив депутат, член депутатської групи "Народна самооборона" Геннадій Москаль.

"Як можна поновити терміни там, де вже з моменту винесення судового рішення пройшло дев’ять років. Це перший такий і безпрецедентний випадок на продовження апеляційного оскарження в історії України", - додав він.

Москаль пояснив, що термін на оскарження рішень суду поновлюється, зокрема, у випадках, коли людина хворіла, була в комі чи перебувала за кордоном.

Він також наголосив, що дане рішення Апеляційного суду винесене з явним порушенням законодавства. Так як, за його словами, на судове засідання про поновлення термінів не були запрошені ані Давид Жванія, ані його представники.

"Обов’язок Генпрокуратури здійснювати нагляд за діяльністю міліції, в тому числі над підрозділами, що займаються документуванням паспортами громадян України", - відзначив Москаль.

Тож, за словами депутата, в 2002 та 2004 році спецпідрозділи по боротьбі з організованою злочинністю за дорученням адміністрації президента в рамках оперативно-розшукової діяльності законності отримання громадянства України проводили перевірку, в результаті якої, порушень виявлено не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування