Довгий думає, що "збанкрутілий" Луценко "приревнував" і прикривається

Середа, 18 червня 2008, 15:35

Секретар Київради Олесь Довгий вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, заявляючи про виклик Довгого на допит, намагається привернути до себе увагу.

"Подібні заяви Луценка, на мою думку, є черговою невдалою спробою звернути на себе увагу, оскільки як збанкрутілий політик він перестав бути цікавим громадськості", - заявив Довгий під час "гарячої лінії" в "Комсомольской правде в Украине", відповідаючи на питання щодо виклику на допит, про який заявляв Луценко.

"Всім очевидно, що ці заяви носять виключно політичний характер і не стосуються безпосередньої діяльності його як міністра внутрішніх справ", - цитує Довгого прес-служба Київради.

Секретар Київради "переконаний, що за заявами Луценка окрім бажання відвернути увагу від того, що він не може ефективно керувати своїм відомством, стоять також особисті ревнощі". "Адже політична сила, яку йому довірили очолити на київських виборах, з тріском провалила екзамен перед виборцями", - додав Довгий.

"Переконаний, що Юрій Луценко – це політичне минуле. І будь-які спроби тягнути його у політичне майбутнє апріорі приречені на провал. Іншими словами, перефразовуючи відомого класика, можна сказати: "Бесперспективная это работа – из болота тащить бегемота", - наголосив Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування