Суд вивчає в справі Луценка додаткові обставини

Середа, 18 червня 2008, 17:32

Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва не змогла у середу ухвалити рішення за скаргою Генпрокуратури на постанову Подільського райсуду столиці, який визнав незаконною порушення кримінальної справи стосовно Юрія Луценка.

Заслухавши пояснення сторін-учасниць процесу, суд пішов до кімнати для нарад, щоб прийняти рішення, повідомляє УНІАН.

Однак після цього учасникам засідання оголосили, що рішення не прийнято, оскільки суду необхідно з’ясувати додаткові обставини (які саме – не пояснили).

Під час засіданні суд відмовив народному депутату Геннадію Москалю у задоволенні клопотання щодо представлення інтересів Луценка, пославшись на те, що це не передбачено чинним законодавством.

Наступне судове засідання у цій справі має відбутися у понеділок, 23 червня, о 16.00.

У свою чергу, адвокат Луценка Юрій Мартиненко не виключив, що суд не встиг вивчити матеріали справи. На думку адвоката, рішення у справі суд може ухвалити наступного понеділка.

Стосовно Луценка було порушено кримінальну справу після інциденту з мером Києва Леонідом Черновецьким 18 січня 2008 року після засідання Ради національної безпеки і оборони.

26 травня Генеральна прокуратура перекваліфікувала кримінальну справу стосовно Луценка з "нанесення легких тілесних ушкоджень" на "посадовий злочин".

3 червня Подільський районний суд Києва скасував постанову Головного слідчого управління з особливо важливих справ Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти Луценка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування