Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Польща вже зрозуміла, що Україна собі ради не дасть

Середа, 18 червня 2008, 19:43

Польща виявила бажання допомогти Україні підготуватися до Євро-2012 у тому випадку, якщо українська сторона буде не в змозі зробити це самостійно.

Про це заявив міністр спорту Польщі Мирослав Древецький, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Теоретично можливо все, але не цілком ймовірно. І якщо що-небудь станеться, ми будемо думати над іншим планом", - сказав Древецький, додавши, що Польща з радістю запропонує свій план Україні.

Євро-2012 повинні прийняти Польща й Україна. Однак Україна переживає низку проблем з підготовкою до турніру.

Останнім часом у деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що Польща нібито веде негласні переговори про перенесення Євро-2012 з України. УЄФА розглядає можливість перенесення більшості матчів з України в Польщу.

Однак фінальний матч повинен відбутися на "Олімпійському" стадіоні в Києві навіть у тому випадку, якщо організатори з української сторони зроблять занадто мало для його модернізації.

Тим часом на початку червня президент Віктор Ющенко сказав, що задоволений ходом підготовки країни до фінальної частини Євро-2012.

Зі свого боку, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив 14 червня про необхідність терміново прийняти закони, необхідні для гідного проведення в Україні чемпіонату Євро-2012.

Крім того, Суркіс знову наголосив, що УЄФА чітко визначив - якщо торгово-розважальний центр перед НСК "Олімпійський" не буде демонтовано, стадіон не зможе прийняти фінальний матч Євро-2012.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...