Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не хоче бути колгоспником, бо вже переріс

Четвер, 19 червня 2008, 12:42

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що за умови неіснування демократичної коаліції треба розпочинати переговори щодо формування нового складу більшості.

На прес-конференції Литвин заявив, що під час погоджувальної ради пропонував, що "треба сказати, що коаліції не існує, а коли її не існує, то тоді є можливість проведення повномасштабних переговорів".

"Переговорів не на принципах "приєднайтесь, притуліться, долучіться", а просто провести серйозні розмови, почавши з оцінки ситуації в країні, її причин, заходів, що будуть вживатися, і хто це буде робити", - зазначив депутат.

"І тоді в природний спосіб складеться ота формальна передумова, яку сьогодні вимагає Конституція – коаліція", - додав він.

На думку Литвина, причиною нинішнього блокування трибуни є намір "не дати можливості показати країні, що сьогодні коаліція не працює і протягнути цей конфлікт щонайменше до осені". "Бо я переконаний, що наступний пленарний тиждень буде заблокований", - додав він.

"Зараз діють за принципом "ліс дорогу покаже". Але він може показати цю дорогу в абсолютно глухий кут. З цим пора завершувати", - наголосив він.

Литвин заявив, що він уже "переріс у всіх планах, щоб реагувати на слово "приєднайтеся":

"Ми не будемо працювати за принципом "ми колгосп створили, пришліть нам колгоспників які б могли працювати. Бо голова колгоспу є, головний механік є, зоотехнік є, ветеринар є, всі є, немає одного - кріпаків, які б працювали", - пояснив депутат.

"Ця постановка питання не для нас. Нам не варто ні до кого тулитися, а варто мати свою політичну лінію, свою позицію", - заявив лідер фракції.

"Під час погоджувальної ради я пропонував колегам - оголосіть про те, що не існує того, чого не існує, і це дасть можливість для проведення нормального діалогу, але цей діалог має бути швидким і конструктивним", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...