Черновецький вирішив відправити Тимошенко у відставку

Четвер, 19 червня 2008, 16:05

Київський мер Леонід Черновецький вважає, що нездатність українського уряду вирішити проблему інфляції і росту цін стане причиною швидкої відставки Кабінету Міністрів на чолі з Юлією Тимошенко.

"Кабінет Міністрів продемонстрував повну економічну неграмотність і нездатність працювати на користь народу України", - заявив Черновецький, котрого цитує Ліга.

"Ріст цін і інфляція, на превеликий жаль, знаходяться без уваги уряду, який зайнятий політичними інтригами і рішенням власних питань. І якщо проблема щодо утримання інфляційних процесів ніяк не вирішується урядом, то він зобов'язаний піти у відставку", - відзначив він.

Мер Києва також підкреслив, що вимоги населення про підвищення заробітних плат і пенсій ігноруються Кабміном і прем'єром.

"Київ - єдине місто в Україні, у якому міська влада ґрунтовно займається рішенням соціальних проблем і прагне максимально захистити киян від бездарної політики Тимошенко", - заявив він.

На думку Черновецького, Кабмін ігнорує інфляцію в країні.

"Зараз інфляція охопила всю країну, і мільйони людей опинилися наодинці зі своїми проблемами. Ігнорування цього питання з боку Кабміну - злочин перед громадянами України, за який Тимошенко доведеться відповідати", - заявив мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування