Тимошенко може спіткати доля Рудьковського, Луценка і Балоги?

Четвер, 19 червня 2008, 16:44

У Партії регіонів цікавляться, на які гроші прем'єр-міністр Юлія Тимошенко поїхала в Брюссель на з'їзд Європейської народної партії і чи взяла вона при цьому відпустку.

Про це заявив журналістам народний депутат від Партії регіонів Іван Попеску, повідомляє Ліга.

"Прем'єр-міністр України відбула в Брюссель, і ми ставимо запитання: за чиї кошти і з якою метою вона поїхала? За нашою інформацією, вона там знаходиться для проведення зустрічі з представниками Європейської народної партії християн-демократів", - сказав Попеску.

Депутат зазначив, що в будь-якій країні зустрічі керівників партій – це нормальна практика.

"Але коли це відбувається в робочий час і за рахунок держави, коли не береться відпустка - виникає дуже великий сумнів, оскільки в країні соціально-економічна і політична ситуація загострюється", - зазначив Попеску.

"Більш того, подив викликає те, що в травні прем'єр-міністр скасувала свій візит у Швецію, свій офіційний візит у Швецію, при цьому пояснення було - внутрішня ситуація в Україні", - додав він.

"Ми звертаємося у відповідні органи, щоб вони перевірили, чи перебуває прем'єр-міністр у відпустці і за чий рахунок вона туди (в Брюссель) поїхала", - заявив "регіонал".

Як відомо, у четвер Тимошенко перебуває з одноденним візитом у Брюсселі, головна мета якого – участь у самміті Європейської народної партії.

Раніше представники різних сил звинувачували в зловживанні службовим становищем і використанні службового авіатранспорту для особистих цілей (тобто, здійсненні приватних поїздок за рахунок держави) екс-міністра транспорту й зв'язку Миколу Рудьковського, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка (порушено відповідні справи), главу секретаріату президента Віктора Балогу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News