Довгий пропонує Луценку два виходи

П'ятниця, 20 червня 2008, 11:11

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко використовує своє відомство для зведення особистих рахунків.

Про це Довгий заявив в ефірі ТРК "Київ" у четвер, 19 червня, повідомляє прес-служба Київської міськради.

"Під час мого останнього візиту до МВС, мені чітко дали зрозуміти, що або я зміню свою публічну оцінку діяльності Юрія Луценка як політика і міністра, або мене "затягають" щоденними надуманими причинами по всім можливим слідчим управлінням Міністерства внутрішніх справ", - наголосив він.

"Якщо у нашій країні політик вважає за можливе використовувати такий величезний владний ресурс як МВС для з’ясування особистих політичних стосунків, це в чергове підкреслює те, що ця людина не відповідає займаній посаді", - переконаний Довгий.

Секретар Київради підкреслив, що вимагає завершення розслідування резонансних злочинів проти депутатів міської та районних рад:

"Це стосується і побиття депутатів Київради, і нанесення ножових поранень депутату міськради від фракції Блоку Леоніда Черновецького, і коли облили сірчаною кислотою нашого колегу з Деснянського району. Ми говоримо про велику кількість звернень, які залишилися без відповіді".

"Луценко повинен або подати у відставку, звільнивши своє крісло для фахівця, або відмовитися від політики і продемонструвати свою ефективність як міністра, довівши ці справи до логічного завершення", - зазначив Довгий.

Він додав: "Я не приховую своєї позиції до Луценка і не зміню її. Інакше депутати Київської міської ради не зможуть відчувати себе захищеними і боротися, наприклад, за відміну незаконних забудов, за якими стоять крупні бізнесмени".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування