Довгий вірить, що всі зробили висновки і не поширюватимуть "інфекцію"

П'ятниця, 20 червня 2008, 11:41

Секретар Київської міськради Олесь Довгий заперечує можливість блокування роботи столичної міськради депутатами.

"В Київраді блокування можливе лише за однієї умови: якщо депутати Верховної Ради почнуть замість вулиці Грушевського ходити на вулицю Хрещатик", - заявив Довгий в ефірі телеканалу "Київ", повідомляє прес-служба Київради.

"Якщо ж депутати ВР будуть працювати у парламенті, це дасть нам як депутатам Київради можливість конструктивно працювати", - додав він.

Разом із тим, секретар Київради висловив сподівання, що новообрані депутати зробили висновки і в подальшому не будуть розповсюджувати "політичну інфекцію в залі пленарних засідань, а будуть працювати над вирішенням господарських проблем міста".

Довгий також запевняє, що Київрада надалі працюватиме "радикально" по-новому.

"Робота нової каденції Київської міськради радикально відрізнятиметься від попередньої", - заявив він у четвер в ефірі телеканалу НТН.

Довгий запропонував об’єднати передвиборчі програми усіх партій та блоків, що пройшли до Київради, і почати реалізовувати їх задля киян.

"Я хотів би, щоб ми взяли всі без винятку передвиборчі програми, об’єднали їх в єдину програму дій і всі разом, без більшості чи опозиції, незалежно від політичних кольорів, поставили для себе один пріоритет – виконання доручень виборців, взятих перед киянами зобов’язань", - зазначив він.

"Ми повинні почати працювати як господарський орган - ритмічно та ефективно, щоб кожен столичний мешканець бачив результати нашої роботи", - наголосив Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News