Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко чекають у гості Ющенка

П'ятниця, 20 червня 2008, 13:50

В уряді чекають чергової зустрічі з президентом Віктором Ющенком, щоб остаточно погодити нові макроекономічні показники і напрямки витрат Держбюджету на 2008 рік.

Про це повідомив у п'ятницю на прес-конференції міністр фінансів Віктор Пинзеник, інформує Ліга.

Міністр відзначив, що спочатку принципові позиції нових макроекономічних параметрів бюджету були погоджені з президентом. Потім відбулася зустріч представників Кабінету міністрів і Нацбанку.

"Ми прийшли до погоджених позицій. Я думаю, на наступній зустрічі з президентом України буде розглядатися політика витрат бюджету... Думаю, буде ухвалено й остаточне рішення і по макропоказниках, і по тому, які пріоритети бюджетної політики ми будемо реалізовувати шляхом змін і доповнень у держбюджет", - сказав він.

Відповідаючи на питання, коли така зустріч із президентом може відбутися, Пинзеник відзначив, що представники Кабміну знаходяться в постійному контакті із секретаріатом президента, і зустріч відбудеться за першою ж нагодою.

Затвердження проекту змін і доповнень у держбюджет на 2008 рік на засіданні уряду переносилося вже кілька разів.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції в середу пояснила журналістам, що затримка пов'язана з необхідністю погодити з Ющенком остаточну редакцію макроекономічних показників, а також напрямки витрат держбюджету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...