Черновецький ще в очі не бачив Орду, якого йому сватають замість Кільчицької

П'ятниця, 20 червня 2008, 16:15

Мер Києва Леонід Черновецький тільки планує зустрітися з колишнім першим заступником міністра охорони здоров`я Олександром Ордою з приводу його можливого призначення на посаду заступника голови столичної міської адміністрації замість Ірени Кільчицької.

Про це Черновецький повідомив у п’ятницю журналістам, коментуючи заяву Орди з приводу того, що керівник КМДА вже запропонував йому стати заступником.

"Я не зустрічався з Ордою, я знаю лише про його кваліфікацію, але я з ним зустрінуся", - сказав Черновецький, повідомляє УНІАН.

За словами мера, кандидатура Орди підходить на посаду заступника адміністрації, оскільки у нього є досвід роботи у сфері охорони здоров`я, якою раніше займалася Кільчицька.

Разом з тим Черновецький наголосив, що заява Орди в газеті, яка була опублікована у п’ятницю, є провокаційною.

"Я ніколи його не бачив", - зазначив Черновецький.

За його словами, призначення Орди в КМДА залежатиме від вражень і розмови з ним. "Усе питання в тому, що я вирішую, хто буде моїм заступником, а хто ні", - наголосив Черновецький.

Стосовно Кільчицької мер зазначив, що вона завжди матиме можливість за бажання працювати в Київській міськадміністрації і в будь-який момент матиме доступ до нього.

При цьому мер сказав, що готовий "хоч сьогодні" призначити її на посаду свого заступника, щойно вона напише відповідну заяву.

Як відомо, Кільчицька написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Водночас Орда заявив, що одержав від мера Києва пропозицію обійняти посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації замість Кільчицької.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування