"Зрадник" із БЮТ заявляє, що йому погрожують

П'ятниця, 20 червня 2008, 16:39

Член фракції БЮТ Ігор Рибаков, який вийшов із коаліції, звернувся до СБУ та Генпрокуратури з вимогою перевірити факти погроз його життю та встановити їх авторів для можливого притягнення до відповідальності.

Про це Рибаков заявив у коментарі "Українській правді".

"Останнім часом на мою адресу почастішали погрози фізичної розправи. Неодноразово мені телефонували невідомі, кожен із яких вів розмову у погрозливій формі", - заявляє депутат.

"Анонімні листи аналогічного змісту надходили на мою електронну адресу, через sms мене попереджали про замах на мене", - продовжує Рибаков.

"В останньому листі, який я одержав у парламентській пошті, автор прямо пише: "Ты притягиваешь на себя внезапную смерть и гибель…". Переконаний, що справа набуває серйозного значення і державного резонансу", - додав він.

У зв'язку з цим Рибаков надіслав офіційне звернення в СБУ та Генпрокуратуру: "СБУ має вжити вичерпних заходів для гарантування моєї безпеки та безпеки членів моєї сім'ї".

Депутат просить вважати його заяву "як запобіжну дію проти ймовірних замахів" на його життя і здоров'я.

"Розраховую, що правоохоронні органи докладуть усіх можливих зусиль для забезпечення безперешкодного виконання мною всіх повноважень народного депутата, передбачених Конституцією та законами", - зазначив Рибаков.

"І насамкінець, нагадаю тим, хто мені погрожує: "Я – одесит, а у Одесі добре знають гарне прислів'я: "Угрожают только слабые и убогие", - додав він.

Як відомо, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, оголошуючи про вихід двох депутатів із коаліції, заявив, що "в коаліції відбулася певна зрада".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування