Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича думають, що коаліція тримається за владу силою

П'ятниця, 20 червня 2008, 19:30

Заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Лавринович заявляє, що коаліція протизаконно намагається утримати владу у своїх руках.

Про це він сказав, коментуючи події у парламенті, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Лавринович вказав на порушення Тимчасового регламенту Верховної Ради спікером Арсенієм Яценюком, згідно з яким він мав оголосити про припинення існування коаліції.

Також він вважає незаконним те, що протягом останніх днів не проводилися пленарні засідання.

"Чому, відкривши пленарне засідання в середу, він тут же запросив керівників фракцій на консультації, а не почав розглядати питання порядку денного?", - спитав Лавринович.

" Зрозуміло, що ми маємо ситуацію поєднання політичної кризи з використанням механізму окремих правових норм для того, щоб відстоювати зручну для себе позицію", - додав він.

Лавринович також вважає, що, "розуміючи, що коаліції немає, що вона існує лише формально, а отже голосів для ухвалення своїх рішень їй не вистачає, коаліціанти намагатимуться у силовий спосіб втримати виконавчу владу у своїх руках".

"І хоча свого часу вони, створивши коаліцію, законно отримали владу, сьогодні вони стали на шлях протизаконних дій", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування