У Януковича лякають Тимошенко книжкою з післямовою прокурора

Субота, 21 червня 2008, 14:50

Партія регіонів звернулася до Генпрокуратури зі зверненням про порушення кримінальної справи за поширення прем’єром Юлією Тимошенко завідомо неправдивої інформації.

Про це заявила член Партії регіонів Ганна Герман у коментарі, поширеному в суботу прес-службою партії.

"Якщо пані прем’єр та її радники не розуміють, де межа між звичною для них демагогією і наклепом, то за це вони відповідатимуть перед законом", - зазначила Герман, уточнивши, що мова йде про заяву прем’єра, що лідер ПР Віктор Янукович "крав зі швидкістю 60 доларів на секунду".

Депутат також зазначила, що черговий пасаж БЮТ стосовно збору підписів Партією регіонів за винесення на розгляд парламенту питання про звіт уряд особливо не здивував: традиційно все пояснюється "спробою відволікти увагу" громадськості від "сенсаційних" повідомлень про нібито розкриті зловживання попереднього уряду, зроблених Тимошенко під час останнього засідання Кабінету міністрів.

"Стосовно захоплень Тимошенко мистецтвом… Радимо, крім "вєтві в клюві", звернути увагу на іншу роботу Пікассо – "Герніку". Це полотно дуже нагадує картину руїни української економіки, роботи "майстрів" Юлії Володимирівни, написану під її особистим керівництвом", - додала Герман.

Стосовно ж передмови до книги про малярство, якою так переймається Юлія Тимошенко, то, впевнена Герман, вона має журитися не цим.

"Більш цікавою буде для Юлії Володимирівни не передмова, а післямова, і до іншої книжки – до дослідження американського журналіста Метью Бжезинського, в якому він розповідає про корупційні дії Тимошенко. Книжка вже перекладена з англійської на українську та російську мови, і вийде незабаром в одному з київських видавництв. Боюсь, що післямову до неї доведеться писати прокуророві", - сказала депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...