ЄЦ посилено усуває провокації, але радіє кожному "штику"

Понеділок, 23 червня 2008, 09:51

Присутність посиленої спеціальної охорони з числа працівників охоронного агентства "Альфа-Донецьк" на загальних зборах Донецької облорганізації "Єдиний Центр" лідер цієї партійної організації Андрій Амбросьонок пов`язав з можливістю усунення "провокацій".

Як повідомляє УНІАН, так він пояснив на прес-конференції те, що на вході до готельного комплексу "Вікторія", де відбувалися збори, охоронці зі спеціальними пристосуваннями на кожному кроці буквально за руки тримали журналістів, ретельно звіряючи їхні прізвища зі списком присутніх на заході представників ЗМІ.

"Ми звикли робити так: або робити добре, або взагалі не робити. Тому нікого не хотіли образити служби безпеки. Але є професіонали, вони знають, як правильно робити свою роботу і саме через це були написані всі інструкції, за якими вони працювали", - пояснив Амбросьонок.

Він також повідомив: "Плюс – не буду приховувати, що була інформація про всілякі провокації, хвалить Бога, ми їх спробували усунути".

На запитання журналістів, в чому ж виявилися ці провокації, Амбросьонок відповів:

"Ну не провокації, ну є якісь недобрі люди, які чомусь намагалися зірвати збори "Єдиного Центру", хоча нам це абсолютно не зрозуміло. Партія з перших моментів говорить про те, що вона саме хоче прославитися своєю роботою, навіщо робити якісь там провокації, ми зі свого боку не знаємо".

На зауваження журналістів про те, що на цих зборах безпосередню участь брав у голосуванні і керівник охоронної групи, Амбросьонок сказав: "Особисто щодо складу всієї нашої партії, я вам не можу сказати. Але чому, приміром, керівник служби безпеки не може бути членом нашої партії? Ми насправді раді будь-якому члену партії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...