Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому не вистачає полум'яних революціонерів

Понеділок, 23 червня 2008, 15:48

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що готовий провести громадській слухання за участі прем'єра Юлії Тимошенко для вирішення проблем.

"Я готовий зустрітися з прем'єр-міністром, щоб ми на громадських слуханнях поговорили з киянами про те, як нам ці проблеми вирішити", - сказав Черновецький.

Говорячи про інфляцію, він сказав, що є шляхи для зниження інфляції. "Шляхи є, але немає грошей у бюджеті і... знаєте, немає доброти... треба розуміти, що людям стало жити гірше. У країні відбуваються неймовірні події... я маю на увазі повний бєспрєдєл", - сказав він.

Черновецький також поскаржився, що його співробітникам не дають працювати. "Мені іноді навіть шкода, я як би розумію, що, роблячи пропозицію тому або іншому гарному фахівцеві, я накличу на нього лихо. Це бєспрєдєл. Такого не було років 10. Це недобре", - сказав він.

Говорячи про незаконну забудови, він сказав, що був складений повний перелік забудов. "Ми будемо з ними боротися", - сказав він.

Він поскаржився, що "поруч з ним немає полум'яних революціонерів". "Одним добре працювати в опозиції, іншим – в уряді. Я думаю, що нічого позитивного сьогодні уряд не робить – він бореться за владу. Владу тотальну і таку, котра не буде мати опонентів. І мені від цього сумно", - сказав він.

Черновецький також звинуватив міністерство внутрішніх справ у тому, що міліція, у порушення розпорядження КМДА, запускає вантажівки в Київ удень спеціально.

"Усі мої ініціативи, щоб проїзд у Києві був полегшений, ... вони саботуються або спеціально порушуються. У мене є інформація про те, що вантажівки запускаються МВС у Київ спеціально. І вони здатні протягом року – два зруйнувати багато історичних місць", - сказав він.

"Це як назвати? Але займатися цим нікому, тому що контролювати міністра має прем'єр або віце-прем'єр, що його курирує. Але він ніколи мені не дзвонив. При цьому Кабміні з'явилася більша кількість спецпроїздів. Спеціально перекривається рух кожному двірнику, який працює в Кабміні. Це дуже сумно", - сказав він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...