Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зять Тимошенко захищав дружину і просить не політизувати

Понеділок, 23 червня 2008, 17:35

Зять прем’єра Юлії Тимошенко Шон Карр вважає, що під час інциденту в Одесі на пляжі Ланжерон правоохоронці перевищили свої повноваження, але просить не надавати цьому випадку політичного забарвлення.

У коментарі агентству УНІАН він повідомив, що з 19 по 21 червня він разом зі своєю дружиною Євгенією Карр перебував в Одесі, де вони мешкали у готелі "Немо" на території міського пляжу Ланжерон.

"Увечері 20 червня ми з дружиною на мотоциклі поверталися з міста до готелю разом з моїми товаришами-байкерами. Вони безперешкодно проїхали на територію пляжу під аркою, а я, оскільки мій мотоцикл завеликий для подібного маневру, під’їхав до шлагбауму і попросив охоронців пропустити нас, пояснивши, що ми мешкаємо в цьому готелі", - розповів Карр.

"В мене не було жодних сумнівів щодо адекватності моїх дій, оскільки по-перше, саме в цей момент повз відкритий шлагбаум проїжджав автобус, а по-друге, напередодні я кілька разів безперешкодно проїжджав до готелю поряд з шлагбаумом, навіть пошкодив мотоцикл. До того ж, жодного попереджувального знаку про заборону руху там не було", - зазначив він.

За його словами, "охоронці, нічим не мотивуючи свого рішення, досить грубо відмовилися підняти шлагбаум, розмовляли з нами зухвало, образливо і агресивно та не назвали себе".

"Після того, як моя дружина зробила їм зауваження за грубість, один з них підійшов до мотоцикла і скинув Євгенію на землю та скрутив їй руки за спиною. Звісно, що за таких обставин я не міг діяти інакше як стати на захист своєї дружини", - заявив Карр.

"Після цього охоронці накинулися на мене, викрутили руки і одягли на ручники. Одну руку викрутили так, що було травмовано плечовий суглоб. Трохи згодом наручники зняли, але ми з Євгенією за власною ініціативою вирушили до міліції, щоб написати заяву про те, що сталося", - додав він.

З огляду на вищесказане Карр вважає, що "охоронці на публічній зоні відпочинку Ланжерон перевищили повноваження".

"Я шкодую про те, що сталося, але я був змушений захищати свою дружину. Просив би не надавати цьому приватному інциденту політичного забарвлення", - сказав зять прем’єра.

Як відомо, у п’ятницю пізно ввечері Карр із дружиною Євгенією Тимошенко потрапив до міліції через сутичку з постовими на пляжі Ланжерон в Одесі.

Згодом МВС спростувало інформацію про нібито побиття Карром працівників міліції, заявивши що, за попередніми результатами службового розслідування за фактом інциденту та висновками судово-медичних експертиз, це військовослужбовці внутрішніх військ МВС, перевищивши свої службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу стосовно Карра та Євгенії Тимошенко, спричинили їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
15:02
У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил
14:57
ЗМІ: Франція пропонує ЄС нові санкції для боротьби з російською дезінформацією
Усі новини...