Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Удар Кернеса ногою "нижче спини" не порадував головного регіонала Харкова

Понеділок, 23 червня 2008, 20:32

Голова Харківської облради Василь Салигін висловив думку, що інцидент між секретарем Харківської ради Геннадієм Кернесом і лідером фракції "НСНУ" у міськраді Андрієм Руденком буде розглянутий на засіданні Партії регіонів.

Мова йде про конфлікт у п'ятницю, 20 червня, коли Кернес наздогнав Руденка на сходах у міськраді і вдарив ногою в спину, повідомляє медіа група "Об'єктив".

Салигін заявив, що інцидент між Кернесом і Руденком бачив лише по телебаченню. Також він зазначив, що ще не поговорив зі сторонами конфлікту.

"Але навіть якщо це було з обох боків, особисто я вважаю, що це неприпустимо ні для депутата, ні для, тим більше, керівника, і також неприпустимо для пересічного громадянина. Я упевнений у тому, що це буде предметом розгляду (на засіданні партії)", - сказав Салигін.

У п'ятницю Руденко заявив, що після того, як його двічі позбавили слова на сесії, він зі своїми помічниками вийшов із зали.

На сходах між другим і третім поверхом Руденка наздогнав Кернес і вдарив ногою в спину. Лідер фракції "НСНУ" у Харківській міськраді стверджує, що Кернес також погрожував позбавити його життя й ображав.

'Фото
Фото з сайту медіа групи "Об'єктив"

На питання, наскільки був сильним удар, Руденко відповів: "Настільки сильним, щоб мені пролетіти півтора-два метра вниз по сходах!". Депутат вже звернувся з відповідною заявою в міліцію.

Зі свого боку Кернес факт інциденту не підтверджує і не заперечує: "Ви знаєте, можна говорити усе, що тобі здумається, але є об'єктивні обставини".

"Я вважаю, що кожен, хто робить такі заяви, що йому заподіяні тілесні ушкодження, я думаю, що він повинен це довести", - заявив секретар Харківської міськради.

"Я буду чекати цих доказів, після чого буду коментувати. А поки я не хочу брати участь у тому піарі, що влаштовує Андрій Іванович Руденко", - додав він.

На питання, чи був інцидент на сходах, Кернес повторив: "Я вважаю себе зваженою, спокійною людиною й урівноваженим. І я думаю, що Андрій Іванович Руденко неодноразово доводив неспроможність своїх заяв".

У свою чергу мер Харкова Михайло Добкін запропонував спеціальній медкомісії стежити за виступами Руденка на сесії: "Він може бути небезпечний, і треба порушити питання про доцільність перебування Андрія Руденка в депутатському корпусі Харківської міськради".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування