Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб долетіти до Євро-2012, Вінському треба 10 мільярдів

Вівторок, 24 червня 2008, 11:09

Міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський оцінює підготовку аеропортів до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в 10 млрд. гривень.

Про це на прес-конференції в понеділок повідомив міністр транспорту і зв'язку Йосип Вінський.

Також він відзначив, що всі роботи в тих аеропортах, які потрібно підготувати до чемпіонату, будуть завершені до кінця 2011 року, повідомляють Українські новини.

Як повідомлялося, у травні Міністерство транспорту і зв'язку заявило, що реконструкція аеропортів є найбільшою проблемою в транспортній галузі в підготовці до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Раніше, президент Віктор Ющенко доручив міністрові у справах сім'ї, молоді і спорту Юрієві Павленку і голові Національного агентства з підготовки і проведення ЧЄ-2012, а Євгену Червоненку звернути особливу увагу на реконструкцію і будівництво аеропортів при підготовці чемпіонату.

У березні Кабінет Міністрів затвердив концепцію державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2020 року.

В Україні 34 діючих аеропорти, з яких 23 мають пункти пропуску через державний кордон, а 8 є стратегічними: "Бориспіль", "Донецьк", Одеса", "Львів", "Сімферополь", "Харків", "Дніпропетровськ", "Київ" (Жуляни).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування