Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буревій залишив без струму майже 1000 поселень

Вівторок, 24 червня 2008, 11:45

Внаслідок буревію станом на ранок вівторка у п'яти областях залишаються знеструмленими 920 населених пунктів.

У Львівській області – 614 населених пункти, Тернопільській – 162, Івано-Франківській – 76, Чернівецькій – 44 і Хмельницькій – 24, повідомляє прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій.

Аварійно-відновлювальні роботи ведуть підрозділи Головних облуправлінь МНС, бригади обленерго та комунальних служб, усього – 1250 осіб і 170 одиниць техніки, в тому числі 214 рятувальників і 47 одиниць техніки МНС.

Внаслідок стихії у Львові та на території восьми районів області через пориви та спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП сталося знеструмлення 771 населеного пункту (тимчасово і Львова).

Також через пориви та знеструмлення контактних мереж до початку 19 години було призупинено рух електропотягів на шести залізничних напрямках (Самбірському, Стрийському, Ходорівському, Краснянському, Сокальському та Мостицькому).

У шести районах Львова, на Личаківському цвинтарі, Стрийському парку та парку імені Костюшка зареєстровано повалення близько 230 дерев.

У Львові, Золочівському, Миколаївському, Перемишлянському та Яворівському районах шквалистими поривами вітру пошкоджені покрівлі приватних житлових будинків та об'єктів соціально-побутової сфери, їхня кількість уточнюється.

Від падіння предметів будівельних конструкцій та дерев смертельно травмовані 2 людини (1 жінка у Львові, 1 чоловік у Миколаєві), травми різних ступенів важкості отримали 5 людей, які госпіталізовані.

У селі Тарнавка Старосамбірського району на лузі під час грози при збиранні сіна від ураження блискавкою загинули чоловік (1941 року народження) і жінка (1943 року народження).

Водночас на території 6 районів Тернопільської області були знеструмлені 165 населених пунктів, шквалистими поривами вітру пошкоджені покрівлі 87 приватних житлових будинків та об'єктів соціально-побутової сфери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...