Депутатів поки не будуть викликати на роботу поза чергою

Вівторок, 24 червня 2008, 16:18

Позачергове пленарне засідання Верховної Ради України поки не планується.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Олександр Лавринович у вівторок в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Водночас він зазначив, що фракція Партії регіонів наполягатиме на перегляді календарного плану роботи парламенту убік збільшення кількості додаткових пленарних засідань.

"Ми не змогли поставити це питання (про додаткові пленарні засідання) у минулу п'ятницю, оскільки парламент був заблокований. Можливо, ми повернемося до цього питання наступного пленарного тижня, якщо побачимо, що Верховна Рада буде працювати взагалі", - сказав Лавринович.

Як відомо, минулого пленарного тижня лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович виступив з ініціативою проведення позачергового пленарного засідання для заслуховування звіту уряду.

Наступний пленарний тиждень, відповідно до календарного плану, з 8 по 11 липня. Він має бути останнім пленарним тижнем на цій сесії парламенту. Відповідно до календарного плану, з 14 по 18 липня депутати працюють у виборчих округах.

Раніше низка джерел повідомляла, що на 25 червня планується позачергове засідання Верховної Ради, на якому очікувалося висловлення недовіри Кабінету міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування