Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЄЦ" не хоче закону Яценюка "оптом" з Тимошенко

Середа, 25 червня 2008, 13:52

Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль закликає депутатів підтримати "Закон про основи внутрішньої і зовнішньої політики до 2010 року", запропонований головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком.

"Даний законопроект має бути підтриманий усіма здоровими парламентськими силами та проголосований конституційною більшістю голосів", - цитує слова Кріля прес-служба партії.

"Лише за таких умов суспільство отримає сигнал про те, що політики здатні об'єднуватися навколо стратегічних пріоритетів розвитку країни", – додав депутат.

На переконання Кріля, "Закон про основи внутрішньої і зовнішньої політики до 2010 року" має бути прийнятий до парламентських канікул, щоб створити платформу для подальшої конструктивної роботу Верховної Ради.

"Водночас ми вважаємо, що не можна поєднувати в один пакет питання стратегії розвитку держави і тактичні документи – такі, як програма дій уряду або запровадження імперативного мандату", – зауважив лідер "Єдиного центру".

Кріль переконаний, що потрібно вже відійти від практики пакетних голосувань, "адже часто-густо через такі "оптові" голосування протягуються кон'юнктурні законопроекти, положення яких потім скасовує Конституційний Суд".

Як відомо, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за ухвалення законопроекту Яценюка разом з програмою дій уряду і змінами до держбюджету-2008.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування