Тимошенко хоче все погодити з Ющенком до п'ятниці

Середа, 25 червня 2008, 15:26

Прем’єр Юлія Тимошенко має намір в п’ятницю провести додаткове засідання уряду, на якому будуть розглянуті зміни до бюджету.

Про такі наміри Тимошенко повідомила в середу на брифінгу після засідання уряду.

"В п’ятницю о 11 годині уряд на своєму на додатковому засіданні планує розглянути зміни і доповнення до бюджету, щоб їх на наступному тижні внести до парламенту", - зазначила Тимошенко.

Вона також підкреслила, що чекає зустрічі з президентом, бо він звернувся з пропозицією обговорити з ним зміни та доповнення до бюджету.

"Ми просто чекаємо зустрічі з президентом, щоб з ним, як з лідером блоку НУНС узгодити ті зміни до бюджету, які пророблені урядом і готові до внесення до ВР", - зазначила Тимошенко.

"Власне ми дуже хотіли б, щоб в п’ятницю об 11 годині ми змогли розглянути проект закону про держбюджет вже з тими пропозиціями, які хоче внести президент, щоб врахувати його бачення по формуванню змін та доповнень до бюджету", - зазначила Тимошенко.

Тимошенко також запевнила, що уряд на сьогодні на 100% фінансує усі державні програми.

"Ми сьогодні робимо все те, що передбачено бюджетом", - сказала вона.

Прем’єр запевнила, що на сьогодні не існує жодних затримок чи невиплат, завдяки тому, що урядом знайдено додаткові 30,4 млрд. грн. надходжень до бюджету.

Раніше Балога звинуватив уряд, що він повністю фінансує лише 5% важливих соціальних програм загальнонаціонального і регіонального значення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування