Богатирьова не збирається розлучатися з Януковичем

Четвер, 26 червня 2008, 10:28

Секретар СНБО Раїса Богатирьова заявляє, що не має наміру виходити з Партії регіонів.

Про це вона заявила в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", опублікованому в четвер, відповідаючи на питання про пропозицію очолити "Єдиний центр".

"Пам'ятаєте, Чехов писав, що стислість - сестра таланта. І я вам теж одною короткою фразою відповім: розлучення з Партією регіонів не планую!" – сказала вона, сміючись.

"Заочні пропозиції не приймаю, а мою "очну" позицію усі знають: я була і є одним із засновників ПР, а мої моральні принципи не дозволяли мені чинити легковажно", - додала Богатирьова.

Відповідаючи на питання про те, на скільки вдало їй вдається уникати внутрішніх конфліктів, наприклад з приводу НАТО, будучи членом партії регіонів і в той же час працюючи в структурі президента, вона сказала:

"Оскільки я представляю ПР, яка претендує на статус об'єднуючої Україну політсили, і тим же самим займається РНБО, яку я очолюю, конфлікту тут немає".

"Справа в тому, що позиції Партії регіонів і президента щодо вступу України в НАТО в основному збігаються. Це - проведення національного референдуму, щоб народ сам вирішив, потрібний йому Альянс чи ні. Ні розбіжностей в принципах, ні внутрішнього дискомфорту по цьому питанню в мене немає", - додала вона.

Відповідаючи на питання, які в неї відносини з президентом Віктором Ющенком, Богатирьова сказали: "Робочі. Бачимося щодня, розмовляємо. З розумінням, що президент країни є президент країни".

"Будь-які питання, які президентові доповідають або обговорюють з ним, він глибоко розуміє і знає. З ним цікаво вести дискусію, і якщо Віктор Андрійович відчуває, що є інша точка зору, то вміє знаходити аргументи і поєднувати позиції людей, стаючи співавтором кращих ідей", - сказала вона.

"А найбільш цінною його рисою є послідовність", - додала Богатирьова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...