Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк проти звільнення Тимошенко, бо вона стане безконтрольною

Четвер, 26 червня 2008, 11:50

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сумнівається в доцільності прийняття парламентом резолюції про недовіру Кабінету Міністрів.

Про це він сказав на брифінгу в четвер, передають Українські новини.

"Якщо уряд буде гіпотетично відправлено у відставку, то парламент одержить тільки одне: абсолютно безконтрольний уряд, тому що він не буде перебувати під парламентським контролем, і буде виконувати обов'язки в повному обсязі", - зазначив Яценюк.

"Тому доцільність такої дії для мене сумнівна", - додав він.

Яценюк зазначив, що у випадку вираження недовіри Кабміну нинішній склад уряду буде виконуючим обов'язки доти, поки не буде сформовано нового Кабміну.

Він підкреслив, що новий Кабмін може бути створено тільки новою коаліцією. Водночас він висловив сумнів щодо імовірності створення такої нової коаліції.

Як повідомлялося, 20 червня депутати Ради, члени фракції Партії регіонів Олександр Лавринович, Олена Лукаш й Олександр Єфремов внесли на розгляд парламенту проект постанови про недовіру Кабміну.

Депутат Ради, заступник голови фракції НУНС Роман Зварич вважає, що в парламенті немає 226 депутатів, які змогли б проголосувати за відставку Кабінету Міністрів.

9 червня голова Ради Арсеній Яценюк заявив, що не бачить можливості для зміни формату коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...