Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров сам клав бетон на Майдані, тому не боїться пускати бронетехніку

Четвер, 26 червня 2008, 16:54

Міністр оборони Юрій Єхануров запевняє, що торговельний центр під Майданом незалежності у Києві не постраждає від проведення військового параду на День незалежності із залученням військової техніки.

Про це він заявив у четвер на випуску слухачів Національної академії оборони України, повідомляє УНІАН.

"Я сам будівельник. І закладав той бетон, який сьогодні лежить на Майдані. Тому ні про які руйнації мови йти не може", - пояснив Єхануров.

Як відомо, відповідно до наказу міністра оборони парад військ, присвячений 17-й річниці незалежності України, відбудеться о 10.00 24 серпня 2008 року на Майдані незалежності у Києві.

Цьогорічний парад відбудеться із залученням військової техніки й авіації.

Разом з тим, комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони висловився категорично проти залучення важкої бронетехніки та авіації на параді до Дня незалежності.

Комітет рекомендуватиме змінити формат параду і не залучати важку бронетехніку та авіацію. Анатолій Гриценко пояснив, що дуже важко буде гарантувати безпеку, а, по-друге, треба враховувати підземні споруди на Хрещатику.

Крім того, Гриценко зазначив, що, орієнтовно, проведення параду у такому форматі коштуватиме 70-75 млн. грн., які не передбачені бюджетом, і ці кошти "треба буде знімати з солдатського котла".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування