Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пропонує Яценюку поговорити про його ідею втрьох із жінкою

П'ятниця, 27 червня 2008, 12:43

Президент Віктор Ющенко пропонує обговорити план дій "Україна-2010", запропонований головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком, під час наступної зустрічі у форматі президент-спікер-прем'єр-міністр.

З такою пропозицією Ющенко виступив у своєму листі на ім'я Яценюка, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

У листі президент відзначає підтримку ініціативи Яценюка щодо спільної розробки всіма гілками влади плану дій "Україна-2010".

Ющенко поділяє "занепокоєння з приводу ускладнення суспільно-політичної ситуації в державі та можливих негативних наслідків у разі її подальшого загострення".

"Висловлені у вашому листі пропозиції є слушними і, безперечно, заслуговують на підтримку", - зауважує президент.

"Нині Україна перебуває на тому історичному етапі, який нагально вимагає консолідації усіх державницьких сил задля утвердження і подальшого розвитку демократії, здійснення системних реформ та прискорення динаміки євроінтеграційних процесів", - додає він.

У зв'язку з цим президент пропонує під час наступної зустрічі у форматі президент–спікер-прем'єр "обговорити порушені вами проблеми та окреслити можливі шляхи їх вирішення".

Як відомо, на початку червня голова Верховної Ради направив лист-звернення до президента, прем'єр-міністра і керівників депутатських фракцій парламенту з пропозицією спільної розробки плану дій "Україна-2010", який має затвердити парламент.

У своєму зверненні Яценюк запрошує до розробки плану дій всі без виключення гілки владі.

На думку спікера, цей документ повинен стати першочерговим до кінця 2008 року і невідкладним для виконання всіма гілками влади у межах їх конституційних повноважень.

Пропоновані у листі заходи, на переконання Яценюка, повинні стати спільною основою для прийняття відповідних рішень президентом, урядом і Верховною Радою.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування