Довгий вирішив не добивати "лежачого поліцейського" Луценка

П'ятниця, 27 червня 2008, 14:00

Секретар Київради Олесь Довгий вважає, що якщо прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не змінить команду, "що складається з популістів типу Юрія Луценка, вона взагалі навряд чи коли-небудь переможе на виборах".

Про це він заявив в інтерв'ю журналу "Фокус", повідомляє прес-служба Київради.

За словами Довгого, "позачергові вибори в столиці показали, що не ми перемогли Тимошенко, її не підтримали кияни".

"Ми ж лише зупинили ту катастрофічну епідемію, що могла поширитися на всю Україну, за назвою "крах місцевого самоврядування", - додав він.

Щодо міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Довгий сказав: "Я коментую Луценка винятково як явище. Моя особиста думка: він – явище політичного минулого. Майбутнього, на жаль, у нього немає".

Секретар Київради вважає, що інцидентом з мером Києва Леонідом Черновецьким Луценко "себе поклав".

"Юрій Віталійович на сьогоднішній день – політичний лежачий поліцейський. Тепер, коли він із тріском провалив київські вибори, неблагородно було б його добивати", - підкреслив він.

Після візитів до МВС з різних справ у Довгого "склалося враження, що Луценко дуже далеко від правоохоронної діяльності".

"Він дотепер не розуміє, що він узагалі не міліціонер. Однак, ми повинні бути вдячні, що не без його допомоги одержали можливість перемогти на позачергових виборах до Київської міськради, збільшивши свої сили в ній більше ніж удвічі", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування