Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сподівається встигнути до канікул депутатів

П'ятниця, 27 червня 2008, 15:38

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що народні депутати схвалять зміни в державний бюджет 2008 року до виходу на канікули.

Про це вона заявила в п'ятницю, відкриваючи позачергове засідання уряду, присвячене обговоренню концепції внесення змін у держбюджет-2008, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Наступного тижня ми повинні подати законопроект на розгляд Верховної Ради і сподіваюся, що до канікул Верховна Рада зможе їх затвердити", - сказала Тимошенко.

"Сьогоднішнє наше засідання буде першим кроком до того, щоб уряд був готовий внести зміни і доповнення до бюджету наступного тижня, пройти через комітети (парламенту) і як наслідок - спробувати у Верховній Раді до її виходу на канікули прийняти зміни до бюджету", - підкреслила прем'єр.

"Ціль зараз - збалансувати витрати бюджету саме так, як уявляють собі міністри", - сказала Тимошенко.

Прем'єр повідомила, що після ухвалення концепції змін у держбюджет-2008 уряд приступить до консультацій із президентом, представниками коаліції у Верховній Раді і комітетів парламенту.

Відповідно до календарного плану, 2-я сесія Верховної Ради 6-го скликання завершується 18 липня. Так, з 23 червня по 7 липня - депутати працюють у комітетах і з виборцями.

Відповідно до календарного плану, з 8-го по 11 липня - проходить останній пленарний тиждень, після чого, з 14-го по 18 липня, передбачена робота народних депутатів з виборцями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування