Останнє слово у виселенні Юджина з "Олімпійського" скаже Тимошенко

П'ятниця, 27 червня 2008, 16:45

Київська міська держадміністрація підписала договір з Головним управлінням справами і ТОВ "Юджин" про знесення недобудованого будинку ТРЦ "Троїцький" на площі перед НСК "Олімпійський".

"Ми підписали договір з Головним управлінням справами, ТОВ "Юджин" і КМДА, але він вступить у дію після того, як його погодить Кабмін", - заявив журналістам у п'ятницю перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Голубченко також повідомив, що в п'ятницю на засіданні оргкомітету з підготовки до чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012" він підняв питання про узгодження даного договору.

"Я думаю, що найближчим часом вийде розпорядження про узгодження і відкликання всіх судових позовів до ТОВ "Юджин". Після цього договір набере сили", - додав віце-мер.

Він також повідомив, що ТОВ "Юджин" підписало лист про те, що воно згодне на знесення будинку ТРЦ "Троїцький" з 27 червня.

Голубченко повідомив, що в п'ятницю планується підписання договору з виконавцями робіт зі знесення даного будинку.

За його словами, на ці роботи є кілька претендентів. Разом з тим, вони повинні виконати основні умови: роботи повинні бути завершені протягом 100 днів і сума вартості робіт не повинна перевищувати суми, що затвердить Київдержекспертиза.

Він також нагадав, що попередньо ця сума складає 21,4 млн. грн, однак, у ній не врахована вартість деяких робіт. Разом з тим, за його словами, ця сума зміниться незначно.

Відповідаючи на питання про те, коли ж усе-таки реально почнуться роботи зі знесення будинку ТРЦ "Троїцький", Голубченко сказав: "Я не думаю, що вони сьогодні почнуть зносити - дай боже, нам до вечора підписати договір, завтра вихідні. Думаю, у вівторок почнеться активна робота".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...