Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін запланував для Тимошенко дві з половиною години

Субота, 28 червня 2008, 11:07

Прем'єр Юлія Тимошенко у суботу планує порушити під час зустрічі з прем’єром Росії Володимиром Путіним у Москві газові питання.

Це виплаває зі складу делегації, яка супроводжує главу уряду до Росії.

До складу делегації входять голова "Нафтогазу" Олег Дубина, перший заступник голови Ігор Діденко, і керівник групи радників прем’єра Віталій Гайдук.

Згідно з програмою візиту до Росії, Тимошенко проведе годинну зустріч зі своїм колегою Володимиром Путіним у вузькому колі, після чого також на годину запланована їх зустріч у розширеному складі в рамках комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії.

Після цього має відбутися спільний підхід до преси Тимошенко і Путіна протягом півгодини. Планується, що прем’єр повернеться до Києва у суботу ввечері.

До складу делегації також входять президент "Енергоатому" Юрій Недашковський, директор національного космічного агентства Юрій Алексєєв, віце-прем'єр Григорій Немиря, міністр економіки Богдан Данилишин, транспорту та зв’язку Йосип Вінський, промислової політики Володимир Новицький, палива та енергетики Юрій Продан та в.о. першого заступника міністра закордонних справ Юрій Костенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...