Луценко обмінюється досвідом з головними міліціонерами СНД

Субота, 28 червня 2008, 15:32

Рада міністрів внутрішніх справ країн СНД на засіданні в суботу в Батумі (Грузія) ухвалила рішення про внесення змін до Положення про Раду міністрів та проект угоди про обмін інформацією у сфері боротьби зі злочинністю.

Про це повідомляє прес-служба українського МВС, делегація якого на чолі з міністром Юрієм Луценком бере участь у засіданні.

Також учасники засідання обрали першим заступником керівника антитерористичного центру СНД представника МВС Таджикистану С.Н. Гадоєва.

Протягом двох днів керівники правоохоронних відомств Співдружності обговорять стан виконання міждержавних програм боротьби зі злочинністю, зокрема, незаконним обігом наркотиків, нелегальною міграцією, торгівлею людьми та перспективи розвитку подальшої співпраці між міністерствами внутрішніх справ держав – учасниць СНД у боротьбі з міжнародною транснаціональною злочинністю.

"Немає сумнівів у необхідності наших контактів. Наша особиста зустріч дає прекрасну можливість не тільки обговорювати питання взаємодії, але й можливість орієнтувати один одного про реформи в діяльності органів внутрішніх справ держав СНД" - підкреслив у своєму виступі Луценко.

Також глава українського МВС зазначив, що співпрацю між учасниками саміту СНД необхідно продовжити і надалі та наголосив на найбільш пріоритетних напрямках співробітництва.

Для подальшого діалогу міністр запросив присутніх у вересні цього року відвідати Україну та взяти участь у Восьмій міністерській конференції з питань міграції, що відбудеться під егідою Ради Європи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування