Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін дуже зрадів Тимошенко, бо "є про що поговорити"

Субота, 28 червня 2008, 15:58

Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається на динамічний розвиток економічної співпраці між урядами України і Росії, яка визначена пріоритетною.

Про це вона заявила у Москві на початку зустрічі з прем’єр-міністром Російської Федерації Володимиром Путіним, яка відбувається у форматі вузького кола, повідомляє прес-служба українського Кабміну.

"Ми розраховуємо на пожвавлення двостороннього співробітництва і сподіваємося, що ті пріоритети, які ми вже визначили, будуть динамічно втілюватися в життя", - наголосила Тимошенко.

Реклама:

Вона відзначила злагоджену роботу урядів двох країн, завдяки якій сьогодні визначені для обговорення конкретні плани щодо двостороннього співробітництва.

В свою чергу Путін підкреслив, що в питанні економічної співпраці між Україною і Росією є позитивні зрушення. Зокрема, він заявив про збільшення товарообігу між двома країнами.

За його словами, згідно з домовленостями, досягнутими під час попередньої зустрічі в Мінську, у суботу в ході засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії будуть обговорюватися питання поглиблення економічної співпраці між двома країнами.

ВІДЕО ДНЯ

За словами російського прем’єра, урядовим делегація двох країн "є про що поговорити".

Путін також додав, що надзвичайно радий бачити Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...