Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи й януковичці зірвали день народження керівника УПА

Неділя, 29 червня 2008, 17:21

Кримські організації Конгресу українських націоналістів і Української народної партії не змогли провести в Сімферополі мітинг і ходу з нагоди дня народження головнокомандуючого УПА Романа Шухевича так, як планували спочатку.

Як передає УНІАН, активісти правих сил планували провести мітинг на головній площі Сімферополя - площі Леніна - й ходу до пам`ятника Шевченку, проте в цьому їм перешкодили ліві.

Активісти Компартії, Соцпартії, Блоку Вітренко, Партії регіонів, СДПУ(о), Союзу лівих сил, партій "Руський блок" і "Союз", Євразійського союзу молоді зайняли площу Леніна й площу перед пам`ятником Шевченку.

Активісти правих сил тим часом провели молебень у кафедральному соборі Володимира і Ольги (УПЦ КП). Потім на майданчику перед собором їх оточили активісти лівих сил. Простоявши так близько години, активісти українських націоналістичних сил почали згортати акцію, в них полетіли декілька яєць, проте "в ціль" нічого не влучило. Потім згорнули свою акцію й ліві.

Разом з тим, близько двохсот одеських прихильників вступу України до НАТО провели в неділю на Соборній площі Одеси громадянську акцію "Україна за НАТО!", яку ініціювали обласний комітет "Україна-НАТО", обласна організація товариства "Просвіта", міська організація партії "Реформи і порядок" та обласна координаційна рада "Україна за євроатлантичну інтеграцію".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування