Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці і день, і ніч блокують Раду

Четвер, 10 липня 2008, 09:51

Депутати фракції БЮТ у четвер зранку продовжують блокувати трибуну і президію Верховної Ради третій день поспіль.

Вони блокують Раду не тільки вдень, але і вночі. Таким чином вони встановили цілодобове чергування по 10 осіб.

Як сказав у кулуарах Верховної Ради один із представників фракції БЮТ Валентин Зубов, на ранок четверга порядку денного роботи Верховної Ради, який мала узгодити погоджувальна рада, немає.

Він заявив, що БЮТ наполягатиме на тому, щоб першим пунктом у порядку денного засідання парламенту були зміни й доповнення до державного бюджету на цей рік.

На запитання щодо того, що Партія регіонів згодна на розгляд питання змін до держбюджету, але без їхньої участі –вони вийдуть з зали – Зубов сказав:

"Це дуже примітивний хід. Навіщо вони прийшли в парламент? Вони ж, як і ми, обіцяли покращити рівень життя людей... то чому якщо ми пропонуємо, якщо ми знайшли гроші, чому вони не хочуть голосувати?"

"Це що гра в бірюльки, гра хто розумніший, хто більше може?", - спитав він і додав: "На мій погляд, це просто незрозуміла позиція. Гра партійних інтересів..."

У свою чергу, депутат від Партії регіонів Олександр Стоян заявив, що Партія регіонів вийде з зали засідань при розгляді питання про зміни до держбюджету, щоб показати, що коаліції ніхто не заважає, однак у неї немає достатньої кількості голосів для рішення.

Він також вважає, що спікер Арсеній Яценюк не правильно вчинив у середу, закривши засідання Верховної Ради. "На завтра він закриє сесію і дотягне до осені – а це дуже зручно для (прем’єр-міністра Юлії) Тимошенко", - переконаний Стоян.

"Регіонал" також заявив, що його фракція не буде голосувати за пропоновані зміни до бюджету бо президент Віктор Ющенко їх розкритикував і "каменя на камені не залишив" у цьому законопроекті.

УНІАН, ,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування