Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Воля-Кабель" відповідатиме за примушення переходити на цифру

Четвер, 10 липня 2008, 14:31

Антимонопольний комітет у четвер порушив справу щодо ЗАТ "Воля-Кабель" за фактом зловживання монопольним положенням при переході на цифрове кабельне мовлення в столиці.

Про це повідомив перший заступник глави комітету Олександр Мельниченко на брифінгу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, підприємству загрожує штраф у розмірі до 10% річного виторгу, однак лише в крайньому випадку, якщо воно перешкоджатиме розслідуванню, або ж відмовиться виконувати рішення АМКУ.

Як повідомлялося, минулого тижня АМКУ почав розслідування діяльності "Воля-Кабель" при переході на цифровий формат передачі ТБ-сигналу, створивши відповідну робочу групу.

Мельниченко тоді заявив, що має намір захистити інтереси незаможних шарів населення, змушених у результаті переходу збільшувати витрати на доступ до інформації.

Компанія "Воля-Кабель" надає доступ абонентам до пакетів програм кабельного телебачення, представлених торговельною маркою "Воля Преміум ТБ", а також доступ до ресурсів Інтернет, представлений торговельною маркою "Воля Броадбенд".

За даними компанії, вона обслуговує понад 700 тис. абонентів у Києві, Львові, Алчевске і Чернівцях. Компанія надає послуги аналогового і цифрового кабельного телебачення, високошвидкісного доступу до Інтернет, а також послуги голосового зв'язку і дати-центра.

Компанія заявляла про плани в 2008 році цілком перейти на цифрове мовлення в столиці. До 2012 очікується перехід на цифровий формат у Львові, Чернівцях, і Алчевську.

Чистий прибуток компанії за 2007 рік виріс в 10 разів до 8 млн грн, валовий доход у 1,5 рази - до 270 млн грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...