Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Vanco не скаржилася в Стокгольм на Тимошенко

Четвер, 10 липня 2008, 15:15

Компанія "Венко Прикерченська ЛТД" не починала арбітражну процедуру в Арбітражному інституті Торговельної палати Стокгольма.

Про це в четвер повідомляє Ліга з посиланням на в прес-офіс "Венко Прикерченская ЛТД".

Причиною такого рішення стало отриманий 5 липня 2008 року лист від першого заступника Міністра юстиції Євгенія Корнійчука з проханням продовжити 60-денний термін для проведення передарбітражних консультацій.

Компанія "Венко Прикерченська ЛТД." проінформувала Кабінет Міністрів про те, що вона готова піти на зустріч уряду і продовжити термін для проведення предарбітражних консультацій за умови, що уряд підтвердить у писемній формі терміном до 11 липня 2008 року повноваження Корнійчука на проведення таких переговорів з компанією "Венко Прикерченська ЛТД.".

У той же час президент компанії "Венко Прикерченська ЛТД." Джим Баун відзначив, що компанія готова вести діалог з урядом України для врегулювання всіх невирішених питань".

"У той же час, ми не можемо брати до уваги заяву представника Міністерства юстиції про те, що компанія звернулася в арбітражний суд, оскільки саме Міністерство юстиції запропонувало продовжити передарбітражні консультації і компанія пішла на зустріч", - сказав він.

"Наступного тижня "Венко Прикерченська ЛТД." офіційно повідомить про статус передарбітражних консультацій з урядом України або ж про початок арбітражного процесу відповідно до Угоди про розподіл продукції", - додав він.

Раніше заступник Міністра юстиції України Корнійчук заявив, що компанія "Vanco" звернулася в Стокгольмський арбітраж. А прем'єр Юлія Тимошенко висловила переконання, що уряд виграє в цій справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування