Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вже готові допомогти коаліції голосами

Четвер, 10 липня 2008, 16:00

Партія регіонів готова підтримати ініціативу щодо продовження нинішньої сесії Верховної Ради для того, щоб дати можливість коаліції ухвалити зміни до держбюджету.

Про це заявив "регіонал" Олександр Єфремов.

"Ми погодилися внести пропозицію у Верховну Раду щодо продовження роботи парламенту на наступний тиждень для того, щоб дати можливість представникам коаліції ухвалити ті законопроекти, які вони вважають головними", - сказав він.

Водночас Єфремов вчергове висловив подив тим, "чому коаліція, маючи більшість депутатів" для ухвалення бюджету досі не змогла це зробити.

"Ми розцінюємо це як свідомий крок до блокування розгляду цього питання. Крім того, напевно, це (блокування трибуни збоку БЮТ) пов’язано з внесенням питання щодо звіту уряду. Очевидно уряд боїться цього звіту і не бажає сьогодні, маючи монопольне управління владою, розглядати питання щодо зміни системи судоустрою у нашій державі", - сказав він.

Єфремов також повідомив, що регламентний комітет Верховної Ради розглянув на своєму засіданні резолюцію недовіри уряду і ухвалив рішення спрямувати її до розгляду у комітет з питань державного будівництва.

У свою чергу лідер Партії регіонів Віктор Янукович, виступаючи пізніше на засіданні опозиційного уряду, вчергове підтвердив наміри Партії регіонів підтримати бюджет, "якщо коаліція сама не здатна за нього проголосувати".

Разом з тим він знову нагадав, що Партія регіонів підтримає бюджет тільки у разі ухвалення до того часу "поправок", зокрема щодо деяких соціальних питань, у тому числі і запропонованих Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування