СБУ попереджає, що її співробітники можуть бути нечисті на руку

Четвер, 10 липня 2008, 18:09

Спецоперації підрозділу внутрішньої безпеки СБУ свідчать про можливу причетність деяких співробітників спецслужби до протиправної корупційної діяльності.

Як повідомляє в четвер прес-центр Служби безпеки, про це мова йшла на колегії СБУ.

Зокрема, як відзначає прес-центр, інформація, озвучена на колегії, стосувалася сприяння протиправному переміщенню контрабандних товарів через державний кордон на території Любомльского, Шацкого, Володимир-Волинського, Локачинського районів, на пунктах пропуску через кордон "Ягодин" і "Устілуг".

"Служба безпеки вживає необоротних заходів для викорінювання і подальшого недопущення корупційних проявів у своєму відомстві... Дана справа (про можливу причетність співробітників СБУ до контрабанди) знаходиться на окремому контролі СБУ і Генеральної прокуратури. Про вжиті заходи СБУ буде постійно інформувати громадськість", - відзначає прес-центр.

Також СБУ інформує, що співробітник центрального апарата СБУ, що зараз працює в комісії з проведення комплексної перевірки УСБУ у Волинській області, готовий особисто прийняти в Луцьку громадян, що постраждали від протиправних дій співробітників СБУ.

СБУ звертається до громадян, підприємців, неурядових організацій, представників органів державної влади з проханням повідомляти наявну інформацію про неправомірні дії з боку співробітників спецслужби. Звертатися по телефоном довіри в Києві 253-32-14, 255-50-22 і по телефоном громадської приймальні СБУ 235-63-67.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування