В БЮТ образились на Ющенка, бо він не такий як його двірники

Четвер, 10 липня 2008, 18:59

Народний депутат від фракції БЮТ Валерій Писаренко сумнівається у можливості ухвалення змін до держбюджету на поточній сесії Верховної Ради у зв`язку з внесенням президентом Віктором Ющенком альтернативного законопроекту з цього питання.

Про це він заявив в коментарі УНІАН.

"Факт внесення президентом альтернативного законопроекту підтверджує, що на цій сесії не будуть ухвалені зміни", - сказав народний депутат.

Писаренко переконаний, що фракція НУ-НС "візьме під козирок виконання такої ініціативи глави держави".

За його словами, таким чином, на всіх запланованих Кабінетом міністрів економічних перетвореннях буде поставлений хрест, щонайменше, до осені.

Депутат підкреслив, що така позиція глави держави викликає здивування. "Ну, двірники з секретаріату президента не подають у Верховну Раду законопроект про соціальні стандарти в цій країні. А президент вічно хоче щось кудись подати", - сказав Писаренко.

Він зазначив, що такі дії глави держави наводять на думку щодо незацікавленості президента у внесенні змін до бюджету. "По-іншому оцінити я це не можу", - сказав Писаренко.

При цьому народний депутат висловив думку, що президентові потрібно уважніше ставитися до своїх заяв, оскільки по одному і тому ж самому питанню його оцінка змінюється кілька разів.

"То бюджет був хороший, то не дуже хороший, то поганий. Президент не завжди стежить за тим, що говорить", - сказав він.

Писаренко виразив сумнів, що поточна сесія ВР може бути продовжена. "Щоб ще більше не доводити ситуацію до абсурду, краще закрити сесію", - сказав він.

Як відомо 10 липня, президент вніс на розгляд Верховної Ради проект закону про внесення змін до державного бюджету на 2008 рік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування