Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зробить гору красивою

Четвер, 10 липня 2008, 22:27

Президент Віктор Ющенко доручив встановити на найвищій географічній точці України - горі Говерла - пам`ятний знак, що символізує українську державність.

Це доручення Івано-Франківській обласній державній адміністрації міститься в указі Ющенка "Про впорядкування території гори Говерла та встановлення пам`ятного знака на її вершині".

Згідно з указом, знак слід встановити до Дня незалежності 24 серпня.

Крім того, Ющенко доручив опрацювати питання щодо занесення пам`ятного знака до Державного реєстру нерухомих пам`яток України.

Ющенко також доручив адміністрації області здійснити заходи з благоустрою прилеглої території із збереженням природного ландшафту.

Кабінет міністрів разом з Івано-Франківською та Закарпатською обладміністраціями мають забезпечити проведення капітального ремонту і реконструкції під`їзних доріг до Говерли і впорядкування прилеглих територій.

Також має бути вирішене питання щодо створення та облаштування місць відпочинку на маршрутах підйому на вершину Говерли.

Указ передбачає розширення території Карпатського національного природного парку та Карпатського біосферного заповідника з метою віднесення всієї території Говерли до природно-заповідного фонду.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...