Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія знову давить на російський флот в Україні

П'ятниця, 11 липня 2008, 10:46

Росія заявляє про неприпустимість однобічних дій української сторони, пов'язаних з перебуванням Чорноморського флоту Росії на території України.

Про це говориться в повідомленні прес-служби МЗС Росії за підсумками консультацій заступника міністра іноземних справ Росії Григорія Карасіна з виконуючим обов'язки першого заступника Міністра закордонних справ України Юрієм Костенком.

"З російської сторони була звернено увагу на неприпустимість однобічних дій української сторони, пов'язаних з перебуванням Чорноморського флоту Росії на території України, на небезпечні наслідки лінії на перегляд українською владою спільного історичного минулого й обмеження позицій російської мови", - говориться в повідомленні.

Також під час зустрічі була "підкреслена позитивна динаміка зв'язків у торгово-економічній сфері, що було з задоволенням відзначено в ході недавньої зустрічі в Москві" прем'єрів Володимира Путіна і Юлії Тимошенко, що є співголовами Комітету з питань економічного співробітництва Російсько-Української міждержавної комісії.

"Консультації пройшли у відвертому і діловому ключі", - говориться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...