Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС клянеться, що не голосуватиме проти Тимошенко

П'ятниця, 11 липня 2008, 12:56

Лідер НУНС В’ячеслав Кириленко заявляє, що його фракція не голосуватиме за недовіру уряду.

Про це він заявив з трибуни парламенту в п’ятницю.

"Що стосується недовіри – ми не будемо голосувати за неї! Я переконаний, що вона не дістане підтримку у суспільстві", - заявив він.

Реклама:

"Нам не зрозумілі причини винесення цього питання на порядок денний. Може прем’єр тіньового кабінету скаже. Так я бачу, що його немає. Може хтось з його заступників? Цікаво їх почути. Ми переконані, що дискусія, коли йдеться про зміну уряду, має точитись не про зміну кабінетів, не про крісла, а про принципові зміни у курсі країни", - зазначив він, додавши, що таких дискусій з боку Партії регіонів немає.

"Уряд повинен діяти так, як це передбачає коаліційна угода. Якщо наші партнери по коаліції будуть виконувати угоду, ми будемо разом далі працювати, як єдина команда", - зазначив Кириленко.

Говорячи про те, що є два проекти державного бюджету, він сказав: "Це що, трагедія?! Ми думаємо, що ні". Він також додав, що НУНС проголосує за державний бюджет.

ВІДЕО ДНЯ

В свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко заявляє, що його фракція розблокувала трибуну одразу після того, як профільний комітет підтримав зміни до бюджету.

Про це Кириленко заявив з трибуни парламенту в п’ятницю.

"На вчора на 22 годину вечора. Коли було прийнято рішення позитивне бюджетного комітету... ми в ту ж мить блокаду зняли, щоб сьогодні розглянути саме головне питання – зміни до бюджету", - заявив він.

"Ми не боїмося резолюції недовіри (уряду)", - зазначив він, додавши, що БЮТ погоджується розглядати резолюцію недовіри, "бо не це сьогодні головне, головне, щоб розвивалася країна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування