Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров попіклувався про патріотичне виховання військових

П'ятниця, 11 липня 2008, 15:51

Міністр оборони Юрій Єхануров підписав наказ про затвердження програми військово-патріотичного виховання у Збройних Силах України на 2008-2011 роки та перспективний план її реалізації.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, цей наказ видано 9 липня з метою створення ефективної соціально значимої системи військово-патріотичного виховання у ЗСУ, формування активної громадянської позиції, військово-професійних, морально-психологічних і фізичних якостей особового складу Збройних сил.

Основними завданнями програми військово-патріотичного виховання у ЗСУ на 2008-2011 роки є створення сучасної нормативно-правової бази для розвитку військово-патріотичного виховання в українській армії, удосконалення управління та організаційної структури системи військово-патріотичного виховання у Збройних силах з урахуванням підвищення рівня вимог до морально-психологічного стану особового складу.

Реклама:

Також заходи цієї програми покликані створити умови для ефективної військово-патріотичної роботи у ЗСУ через розвиток науково-теоретичних засад, формування необхідного навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення, посилити роль військових закладів культури, створити соціально-культурну інфраструктуру для забезпечення всебічного розвитку особистості в Збройних Силах тощо.

Перспективний план реалізації програми військово-патріотичного виховання у ЗСУ на наступні три роки передбачає низку заходів, як то конкурс "Патріот України" на краще висвітлення у ЗМІ тематики з патріотичного виховання, Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Як я захищатиму Батьківщину", конкурс на кращий музей бойової, воєнної та трудової слави у ЗСУ.

Також планується забезпечити участь особового складу Збройних Сил в організації та проведенні заходів з відзначення державних і військових свят, пам’ятних дат української історії, створити умови для запровадження та розвитку системи військово-історичного туризму, удосконалити систему військових ритуалів і традицій тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Програма військово-патріотичного виховання у ЗСУ дасть змогу сконцентрувати зусилля органів військового управління на виконанні визначених завдань та забезпечити ефективне здійснення заходів щодо розвитку гуманітарної та соціальної сфери в рамках реалізації державної програми розвитку Збройних Сил на 2006-2011 роки, впевнені у Міноборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:21
Зеленський провів Ставку: увага до захисту інфраструктури, ситуація на фронті, виробництво зброї
18:20
Михальчик здобув срібну нагороду на перегонах "24 години Ле-Мана"
18:19
Зеленський сподівається, що Трамп не буде проти України
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
Росіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
17:37
Порносайт для котів: зоозахисники в оригінальний спосіб закликали стерилізувати тварин
Усі новини...