Тимошенко: заради відставки уряду януковичей відірвали від полювання на нерпу

Субота, 12 липня 2008, 12:18

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що повторні ініціативи з розгляду в парламенті питання про недовіру уряду будуть безрезультатними.

Про це вона заявила в суботу на прес-конференції в Кабінеті міністрів, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Я розповім, як на Алясці ловлять ведмедя. Беруть великий камінь, намазують його медом, вішають на мотузку, і ведмідь, коли підходить, починає гризти цей камінь, прагнучи з'їсти мед, а цей камінь б'є його по морді. Зрештою, він, таким чином, гине. Я хочу сказати, що якщо ці люди будуть поводитися, як цей ведмідь і постійно кидатися на цей камінь, намазаний медом, вони закінчать так само. Нехай вони просто більше на уряд не замахуються. Немає політичних сильонок – і не потрібно трясти країну", – сказала Тимошенко.

Прем'єр порівняла голосування у Верховній Раді з заключним етапом футбольного матчу, що завершується внічию.

"Партія регіонів мала можливість у фіналі пробити пенальті, причому у ворота без воротаря. Ми їм не заважали ні відставку проводити, не заважали говорити неприємні речі стосовно уряду. Але весь цей галас закінчився нічим", - сказала вона.

Водночас, за інформацією Тимошенко, Партія регіонів "звозила своїх депутатів із усіх морів світу" заради того, щоб відправити уряд у відставку.

"Усі чартери, приватні літаки, підводні човни... Навіть я знаю, що одного народного депутата від Партії регіонів викликали з заполярного кола, де той полював на нерпу. Але, як мінімум, завдяки такій позиції по відставці уряду хоча б одна нерпа залишилася живою. Звезли всіх, але в той же час не досягли жодного результату", – зазначила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...