Тимошенко каже, що є життя і без бюджету

Субота, 12 липня 2008, 12:48

Уряд планує зробити правовий аналіз, щоб з‘ясувати, яким чином можна спрямувати додаткові 32 млрд. гривень на соціальні виплати в умовах неухвалення змін до Держбюджету-2008.

Про це прем‘єр Юлія Тимошенко заявила у суботу на прес–конференції, повідомляє прес-служба уряду.

"За 2-3 дні ми зробимо такий правовий аналіз, що ми можемо зробити”, - наголосила вона.

"Ми думаємо над тим, як без зрадницьких депутатів і як без втручання президента підвищити людям пенсії. Як, незважаючи на провал бюджету, своїми ж депутатами-побратимами в демократичній коаліції, які належать до партії "Єдиний центр", як сьогодні зробити так, щоб з 1 вересня все ж таки всім освітянам, всім працівникам медичної сфери, науковцям, працівникам культури все ж таки додати зарплату і перевести їх на єдину тарифну сітку", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що "багато чого без бюджету" уряд зробити не зможе.

Зокрема, Тимошенко заявила, що аграрії не зможуть отримати більше 1 млрд. гривень для стабілізації цін на зерно через не голосування фракцій Партії регіонів, блоку Литвина та депутатів з пропрезидентської групи "Єдиний центр”.

" ... Я хочу, щоб сьогодні аграрії, які очікують грошей на утримання ціни на зерно знали, що ні фракція Литвина, ні Партія регіонів, ні Єдиний центр, який знаходиться в системі президентських депутатів, не проголосували за те, щоб зараз віддати більше 1 млрд. грошей аграріям на стабілізацію ціни на зерно. Так ставляться до країни. Спочатку політичні амбіції, а потім насущні проблеми країни і людей”, - наголосила вона.

Прем‘єр пообіцяла, що незважаючи на перешкоди, продовжуватиме "наведення порядку".

”Наша команда буде міняти всі ці хибні традиції в політиці, ми будемо, незважаючи на перешкоди, незважаючи на саботаж, незважаючи на політичне інтриганство, проходити шлях наведення порядку в країні”, - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування